Protestantse Gemeente 's-Hertogenbosch

Vrijwilligers-bedankavond

vrijwilligers-bedankavond

Uitnodiging voor alle kerk-vrijwilligers!

Na de zomervakantie starten alle commissies, werkgroepen en andere vrijwilligers weer fris en vol ideeën op. Sommigen hebben misschien niet eens stil gezeten. Als kerkenraad willen we graag nog even stil staan bij het seizoen 2016/2017. Een prachtig jaar, grotendeels mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers in onze gemeente!

Graag willen we iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen afgelopen jaar hartelijk bedanken! We nodigen kerk-vrijwilligers dan ook uit voor een avondje uit op dinsdag 31 oktober 2017. Deze avond vindt in de Grote Kerk de voorstelling “Hier sta ik” plaats. Een voorstelling over Maarten Luther, uitgevoerd door Kees van der Zwaard.

De voorstelling start om 20.00 uur en is toegankelijk voor iedereen die belangstelling heeft. Speciaal voor de vrijwilligers van de PGH organiseren we een gezellige start om 19.00 uur met koffie en iets lekkers. Dit geeft de Kerkenraad de gelegenheid om alle vrijwilligers te bedanken en uiteraard is dit ook de kans om elkaar vooraf aan de voorstelling even informeel te ontmoeten.

Na de voorstelling is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

We hopen dat u als vrijwilliger erbij wilt zijn!

Namens de kerkenraad,

Liesbeth Verhoeff-Bakkenes, Scriba Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch